Over ons…

AgroHUB Twente helpt (startende) ondernemers in het buitengebied van Dinkelland en Tubbergen bij innovatie en vernieuwing. Dat doen we door vragen van ondernemers te verbinden aan onderwijs en studenten. Dat doen we sinds 2018 en kosteloos. We zijn een netwerkorganisatie en alle deelnemende partners brengen samen kennis, tijd en financiering in.

Bij ons kun je terecht voor

R

Antwoord op vragen over de toekomst van jouw bedrijf

R

Innovatie

R

Onderzoek

Deelnemende partners

Onze netwerkorganisatie bestaat uit verschillende deelnemers uit de driehoek Ondernemers, Onderwijs en Overheid (3O’s).

Ons team

Ons team bestaat uit 3 betrokken experts vanuit de deelnemende organisaties.

Harry Kuipers

Projectleider

Harry is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Hij zorgt ervoor dat vragen van ondernemers op de juiste plek terecht komen en uiteindelijk van een antwoord worden voorzien. Harry heeft al jaren ervaring als docent bij Zone College maar ook als agrarisch ondernemer. Zo is hij opgegroeid op de boerderij van zijn ouders, heeft zo’n beetje zijn hele familie nog een agrarisch bedrijf en heeft hij zelf jaren een boomkwekerij en hoveniersbedrijf gehad. 

Harry@agrohubtwente.nl 

Alfons van den Belt

Kwartiermaker

Alfons is als kwartiermaker betrokken bij de AgroHUB. Hij heeft veel kennis van het opzetten van samenwerkingen tussen onderwijs en overheid en al meerdere succesvolle projecten opgezet. Hij is daarnaast ondernemerscoördinator voor de Kenniswerkplaats Achterhoek, trafficmanager voor Groenkennisnet en verzorgt ondernemingstrainingen voor Cumela. k heb 28 jaar voor AOC Oost gewerkt. Naast docent bedrijfseconomie en ondernemerschap voor studenten verzorgde ik veel cursussen en netwerkbijeenkomsten op het gebied van ondernemerschap voor ondernemers uit de groene sector. Verder verzorg ik al jaren voor Cumela (branche organisatie voor loon- en grondverzetbedrijven) bedrijfseconomisch gerichte ondernemerstrainingen. De laatste jaren leg ik op diverse plekken verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. 

Alfons@agrohubtwente.nl 

Remon Workel

Communicatie en marketing

Remon is verantwoordelijk voor alles op gebied van marketing- en communicatie van de AgroHUB. Remon zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is en blijft van de prachtige vraagstukken die de AgroHUB beantwoordt voor ondernemers. Hij werkt voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen als kennis- en innovatiemakelaar. Hij heeft dus net als Harry en Alfons veel ervaring in het samen werken met ondernemers en onderwijs. 

Remon@agrohubtwente.nl