Kennissessie Kansrijk Ondernemen

geschreven door Remon

Remon is verantwoordelijk voor alles op gebied van marketing- en communicatie van de AgroHUB. Remon zorgt ervoor dat jij op de hoogte blijft van de prachtige vraagstukken die de AgroHUB beantwoordt voor ondernemers.

Kennissessie voor het buitengebied van Noord-Oost Twente. Op vrijdag 12 november organiseren de 4 Noord-Oost Twente Gemeenten i.s.m. agrariërs de kennissessie Kansrijk Ondernemen.

De kennissessie staat volledig in het teken van de toekomst van de agrarische sector in het buitengebied van Noordoost Twente. De dag bestaat uit een plenair gedeelte en in de middag bieden we verschillende workshops aan (zie hieronder). Ook Agrohub is aanwezig met een workshop.

Vrijdag 12 november begint om 10:00 uur en bezorgd om 16.00 uur. Wil je alleen een dagdeel aanwezig zijn? Dat kun je aangeven in het aanmeldformulier.

Locatie Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 21, 7591 GA Denekamp.

 

De dag wordt begeleid door René Schepers als dagvoorzitter. René Schepers is een begeleider met veel ervaring in de agrarische wereld. Hij begeleidt veel projecten, bijeenkomsten en discussies, waarbij het gaat om het creëren van beweging en verandering.

In de ochtend deelt Cor Pierik visie en kijk op de agrarische sector van de toekomst. Cor is landbouweconoom bij het CBS. Hij is bijna 30 jaar betrokken bij de statistieken over landbouw, natuur en het milieu. Als perswoordvoerder wordt hij vaak geciteerd in de media.

Daarnaast zijn er nog een aantal workshops waarvoor je kunt aanmelden zoals Eiwitrijke gewassen in de praktijk, verbreding Toerisme & Economie, verbreding Natuur incl. regelingen, Kringlooplandbouw, Innovatie agrarisch bedrijf, klimaatveranderingen, Boeren in een veranderende omgeving en Rijk en het landelijk gebied.

Meer info en aanmelden kan hier.

Ook interessant voor jou